Bulgarian English Russian
  • Prev
  • Услуги

Качество

Международните стандарти JCI, установени в болниците на МЕДИКАНА , са приети за златни стандарти в областта на здравеопазването в целия свят.

Представителството на Здравна Група МЕДИКАНА в България предлага целия спектър от здравни усуслуги за своите пациенти. Екип от професионалисти се грижи за осъществяване на интерактивна връзка между вас и екипите на болници Медикана. Предоставяме информация за целия процес на здравните услуги, както и дейностите свързани с пътуването и трансфера.

 

Как протича едно пътуване

*Свързване с нас и предоставяне на медицинската документация по случая.

*Ние превеждаме и изпращаме вашата документация за оценка на разходите и лечебен план.

*Организиране на трансфер от автогарата или летището до болницата.

*Организиране на настаняването в хотел ако е необходимо и провеждане на лечебния план.

*Преводачески услуги по време на престоя.

*Трансфер от болницата до автогарата или летището

 

Международно координиране на пациенти

Отделът по международно координиране на Медикана представлява единна точка за контакт, услуги и координация на международните пациенти и техните семейства.

 

Транспорт

Пристигащите пациенти и придружителите им се посрещат на летището или автогарата и се транспортират до болницата. Екип от преводачи се грижи за осъществяване на контакта и комуникацията между пациентите и лекарския екип. След края на лечението, пациентите се транспортират обратно до летището или автогарата.

 

Храна

За чуждестранните пациенти са предвидени 3 основни хранения и 3 леки закуски на ден.  Храната, която се сервира е съобразена с препоръките на лекар- диетолог. Храната и напитките са включени в здравния пакет и не се заплащат допълнително.

Всички стаи в болниците на МЕДИКАНА са само за един пациент, но има и кушетки, които могат да се използват от придружител. 24 часова сателитна телевизия и пералня са осигурени за нуждите на пациентите.

 

bg