Bulgarian English Russian
  • Prev
  • Услуги

Качество

Международните стандарти JCI, установени в болниците на МЕДИКАНА , са приети за златни стандарти в областта на здравеопазването в целия свят.

 

Здравна Група МЕДИКАНА разполага с две дентални болници, намиращи се в азиятската част на Истанбул. Екип от висококвалифицирани специалисти се грижи за лечението на болести на устната кухина, челюстта и зъбите.

 

Протезиране

Най-естетичния метод да се създаде красива усмивка. Съвременните зъбни протези обхващат: зъбни коронки, зъбни мостове, подвижни, частични и цели протези, зъбни фасети и зъбни шини. Прилагайки Cad / Cam технологии се извършва протезиране на:

*Горна и долна цели протези

*Горна и долна частични протези

*Горна и долна субтотални протези с имплантна опора

*Прецизни протези

*Естетични зъбни фасети

*Зъбни шини

 

В стоматологичните болници се извършват както хирургични манипулации, така и всякакви процедури от лицево-челюстната хирургия.

*Екстракция на зъби и корени

*Операции на кисти на челюстта

*Апикална остеотомия

*Имплантна терапия Синус лифтинг /открит – закрит/

 

Ортодонтия- превенция и лечение на криви зъби и неправилна захапка чрез използване или неизползване на  метални брекети при деца и възрастни.

Периодонтология- чрез хирургия на венеца се лекуват повредена костна тъкан около корените и възпалени венци. Лечението включва и гингивална присадка, както и други хирургически намеси. За лечение на перидонтални заболявания.

Избелване на зъбите- извършва се по два основни начина:

Чрез домашно избелване с изработване на индивидуални шини

Чрез клинично избелване в стоматологичните кабинети

Педодонтия- лечение на млечни зъби- кореново лечение; пломби на млечни зъби; крикоконтейнер

bg