Bulgarian English Russian
  • Prev
  • Услуги

Качество

Международните стандарти JCI, установени в болниците на МЕДИКАНА , са приети за златни стандарти в областта на здравеопазването в целия свят.

Център за изкуствено оплождане МЕДИКАНА
Професионален и опитен персонал в Ин витро центровете на   МЕДИКАНА, оборудвани с най-модерна технология, предлагаща висококачествени медицински услуги.
В центъра за изкуствено осеменяване се използват най-новите технологии за лечение, които са постигнати до момента  в техниката на изкуствено осеменяване в световен мащаб.
Във всички центрове за изкуствено оплождане на Здравна група МЕДИКАНА се  провежда  успешно лечение, от лекари  професионалисти, които са постигнали уважение и доверие, благодарение на резултатите от тяхната работа.
Опитен екип от медицински специалисти в областта на акушерството и гинекологията, специалисти в лечението на мъжки стерилитет, както и ембриология, генетични специалисти , психолози, биолози, медицински сестри, предлагат на  двойките мечтата на създаването на цялостно семейство, професионални  и научни решения в център с напреднала медицинска инфраструктура.

 Най-новите процедури за предимплантационно лечение и ин витро оплождане се прилагат много успешно по световни стандарти. Нашите лаборатории следят за целия процес на лечение; от събирането на яйцеклетки и трансплантация на ембриони се наблюдават непрекъснато с инструментите на най-новите технологии. Нашите центрове предлагат всички необходими процедури: лечение на овулацията, изкуствено осеменяване, ембрион входни, микро-инжектиране, както и всички други процедури (изкуствено закаляване на ембрионалната обвивка с лазер), дефрагментация (почистване на вредни частици в плода),  биопсия за определяне генетични болести в зародиш, преди трансплантация (ПГТ), култура (използването на изкуствена матка) и др. В същото време, центърът предоставя услуги за диагностика и лечение на мъжки стерилитет.
Заедно с диагностиката и лечението на всички видове  безплодие ,в нашият център предоставяме психологическа подкрепа от професионални психолози за двойките.

 

bg