Bulgarian English Russian
  • Prev
  • Услуги

Качество

Международните стандарти JCI, установени в болниците на МЕДИКАНА , са приети за златни стандарти в областта на здравеопазването в целия свят.

 

В клиниките по ортопедия и травматология на МЕДИКАНА  се диагностицират и се извършва оперативно лечение на всички болести на опорно-двигателния апарат. Извършват се операции на гръбначен стълб, хирургия на ръката, смяна на става- тазобедрена, колянна, бедрена , раменна и др., спортни травми- разкъсване на предни и задни кръстни връзки, наранявания на менискуса, увреждания на меките тъкани около рамото.

Лечение на всякакъв вид травми на мускулно-скелетната система, тумори на костите, детска ортопедия.

Специализиран екип се занимава с хирургия и микрохирургия на ръката.

При увреждания и остеоартрит на бедрата и коленните стави, често срещан при възрастните хора, се извършва замяна на увредените стави чрез протезна хирургия.

Хирургията на на гръбначния стълб се занимава с оперативно лечение на вродени или придобити заболявания на гръбначния стълб-изкривявания, артрит на гръбначен стълб, дискова херния, херния на врата, инфекции на гръбначен стълб, тумори.

Хирургичните интервенции са минимално инвазивни, с ендоскопски техники.В клиниките успешно се лекуват и дегенеративни заболявания в по-напреднала възраст чрез минимално инвазивни методи, които способстват за бързото възстановяване на пациентите.

 

bg